Organisatie

Ontstaan
De EnschedePloeg-UT is voortgekomen uit de Drienerlose Pop Organisatie, een (studenten)organisatie van de Universiteit Twente die, onder leiding van Tonnie Buitink (evenementenmanager van de Universiteit Twente) zich bezighield met het organiseren van concerten. Door het idee van Tonnie Buitink om hier meer mee te doen, stond de eerste groep enthousiaste EP-ers in 1988 te werken bij de op- en afbouw van het concert van Paul Simon in het Goffertpark. Door deze geweldige ervaring voor zowel de opdrachtgever MOJO, als de EnschedePloegers, was vanaf dat moment de EnschedePloeg-UT geboren.

Till the job is done
Het werk van de EnschedePloeg-UT speelt zich af bij evenementen, in schouwburgen, bij operagezelschappen en op onze universiteit. Door de verschillende disciplines die wij in huis hebben kunnen wij meedenken om uw klus tot een succes te maken. Ook nemen wij graag eenmalige bijzondere opdrachten aan. Ons motto is dat wij nooit weggaan voor de klus is geklaard.

Wij houden ons strikt aan de Arbo en Milieu regels. Onze medewerkers, worden opgeleid door onze kennis en ervaring. Door elk jaar een cursus voor de beginners aan te bieden, gaan ook deze werknemer met de kennis van de grondbeginselen aan de slag. Voor het rijden op diverse voertuigen die bij klussen worden gebruikt zijn onze mensen verplicht een certificaat te hebben. Ook het op tijd komen en het "horen, zien en zwijgen" principe staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

Plezier in het werk, open communicatie, leergierigheid en zelfstandig kunnen werken maakt dat de EnschedePloeg-UT al meer dan 20 jaar een begrip is in de evenementen branche.

De rol van de Universiteit Twente
Universiteit Twente wil graag breed opgeleide studenten afleveren. Dit wil zeggen dat zij het zeer belangrijk vinden dat studenten iets naast hun studie doen. De universiteit stelt een aantal faciliteiten ter beschikking en verbindt haar naam aan de EnschedePloeg-UT.

De rol van Ambition Uitzendgroep
Zodra je aan de slag gaat bij de EnschedePloeg-UT wordt je als werknemer aangemeld bij Ambition Uitzendgroep in Lochem. Ambition Uitzendgroep verzorgt onder andere de uitbetaling van de verrichte werkzaamheden, de bijbehorende kontraktenstroom en de afdracht van diverse werknemers- verzekeringen naar de belastingdienst. Meer informatie vind je op ambition.nl.